marți, 6 august 2013

Pufoasa de ştrand

            Pufoasa de ştrand e acel tip de femeie pe cât de înaltă pe atât de lată sau invers. Pufoasa de ştrand e super bronzată şi poartă întotdeauna costumul de baie care îi era bun când şi-a făcut poza de buletin.
             În mod normal pufoasa nu mă deranjează cu absolut nimic prin faptul că e pufoasă decât atunci când e şi proastă. Datorită faptului că e mult mai mare decât majoritatea celor din jur cred că simte nevoia cotropirii unui loc pe măsură. Astfel pufoasa ocupă de regulă un întreg foişor de 4 fotolii şi o masă punănd pe fiecare câte un prosop, o geantă etc. Pufoasa foloseşte respectivul foişor o dată la 2 ore, când îşi răceşte sângele încălzit de soarele arzător, sorbind o ţigare  şi o cola la 2 litri băgată pe sub mână la frumosul ştrand.
              Dacă îi explici că acele foişoare sunt pentru toată lumea şi că sa-şi mute boarfele sare repede ca ce  degeaba au murit oameni la Revoluţie? Glumesc, nu ştie nimic de Revoluţie, ea a prins doar vremea ,,mec-ului,,. Foişorul e al ei şi dacă vreau şi eu să-mi usuc prosoapele pe frumoasele fotolii sa vin şi eu de  9 la ştrand nu de la 12...
              Mai e mult până departe....


sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu