sâmbătă, 13 aprilie 2013

Bio - Bullshit

       Aşteptând ieri pe cineva în parcarea mall-ului observ nişte lucruri destul de interesante. Parcarea mall-ului e plină indiferent de oră. 3 porsche-uri în 15 minute şi o mulţime de maşini de peste 30.000 de euro. Parcă e criză?!?
       Trecem peste acest aspect. Lângă mine parchează o mică dubiţă plină de noroi. În scurt timp apare cineva lângă şi întreabă câte kilograme are. Omu zice 40 iar eu în sinea mea mă gândesc că s-au apucat de vândut miei în parcarea mall-ului. Omul îi dă 800 de lei pe cele 40 de kilograme de ciocolată de casă ambalată frumos în cutiile în care o vedeţi frumos întărită în toate supermarketurile şi magazinele de la parterul blocului. Aruncă omul frumos folie cu firma şi pleacă cu ciocolata înspre mall.
         După ceva timp dau şi eu o tură ca tot omul prin mall. La demisol târg de produse bio/naturale. Omul nostru vindea ciocolata de casă cu 5 lei 100 de grame dar nu asta e important. Mă apropii de masa omului unde vindea o tanti îngrăşată bio. Se mai apropie o doamnă care întreabă:
         - E proaspătă ciocolata?
         - Daaaaaaa, ieri am făcut-o eu acasă!
        Cu psihicul să stăm bine că de restul are cine să se ocupe!