joi, 13 noiembrie 2014

Zilele acestea îmi e ruşine că ....

...sunt ortodox. E prea mare umilinţa pe care o suportăm când vedem filmuleţele cu preoţi care fac politică în loc de a sluji Lui Dumnezeu. Nu, nu este în regulă să sugeraţi să votăm un ortodox. Problema pe care nu o vedeţi, voi preoţii,  e că la fiecare alegeri îndemnaţi  enoriaşi să voteze pe cineva anume indiferent de religia acestuia.
... văd tineri înfierbântaţi în a susţine un partid ca PSD-ul şi un om ca Victor Ponta. Două chestii vreau să vă spun :  dacă faci acest lucru sperând la un post mai bun, la un venit mai mare , nu uita că la fel cum ajungi într-o poziţie aşa şi pleci de acolo. Ce e val ca valul trece! Te visezi un directoraş de şcoală generelă? O să fi directoraş până îi vine altuia rândul. A doua chestie se adresează celor care au terminat o facultate şi au scris o lucrare de licenţă. Cum l-aţi privit pe colegul care a plătit pe altcineva să-i facă lucrarea de licenţă? Cum l-aţi privit pe colegul care a copiat dintr-o licenţă  mai veche şi după aceea s-a prezentat ca şi cum ar fi fost a lui? De ce aţi vrea ca acest coleg să ajungă preşedintele voastru?
... văd ca nimeni nu-i atenţionează nici pe Ponta nici pe Iohannis că după ce o să iasă preşedinte nu mai vrem să vedem în jurul lor tăriceni, blagieni, cocoşi, şovieni şi tot ce a însemnat vechea gardă. Nu cred că vă mai prind 5 ani dacă o să continuaţi tot cu ei.
...încă mai contează cine numără voturile şi nu cine votează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu